torbice iz plute

Torbice iz plute

Torbica je odličen modni dodatek in hkrati tudi zelo praktična ter uporabna za shranjevanje različnih stvari, katere nosimo s seboj. Na trgu je veliko različnih in tako lahko vedno najdemo takšno, ki popolnoma ustreza našim željam. Razlike so predvsem vidne v videzu, materialu in tudi po drugih lastnostih. Ste že slišali za novost, za torbice iz plute? Prvič slišite zanje?

Kakšne so prednosti torbice iz plute? Če se odločimo za torbico iz plute, potem smo zanesljivo naredili nekaj tudi za okolje. Namreč,  gre za torbice, ki so 100 odstotno organske, saj je pluta narejena iz hrasta. Sebi pa storimo veliko uslugo, saj se torbice ne mečkajo, ne glede na to, kako ravnamo z njo. So tudi vodoodporne, kar pomeni, da četudi nas morda kdaj dobi dež, so naše stvari vedno na suhem. Gre za proizvodnjo, ki je trajnostna in ne škoduje okolju, zaradi česar lahko pričakujemo tudi, da bo življenjska doba torbice daljša, kakor pri običajnih materialih. Proizvodnja je prijazna tudi do živali in se ne izrabljajo živali v nikakršne namene. Pluta je okolju prijazna, saj je nabrana iz hrastovega lubja, hkrati pa gre za unikaten in zelo poseben izdelek. Je popolnoma naravnega videza in glede na uporabljene sestavine je kljub vsemu še vedno zelo lahka.

Kar pa je tudi odlično, je tudi to, da so torbice iz plute hkrati tudi zelo modne in jih najdemo v različnih vzorcih in barvah, prav tako v velikostih, tako da ni bojazni, da za lastne potrebe ne bi našli ustrezne.

Velikokrat slišimo, da so nekatere ženske naravnost obsedene s torbicami in jih nikoli ni dovolj, ter bi jih nenehno nakupovale. Pa vendar, ko se enkrat odločimo za takšno, ki popolnoma ustrezam našim željam in je tudi zelo posebnega videza in materiala, pa se bo potreba po spremembi in menjavi torbice relativno hitro spremenila ter bo tako ena popolnoma dovolj.