Tečaj angleščine za začetnike

tečaj angOsvojite osnove skoraj najbolj razširjenega jezika na svetu. Tečaj angleščine za začetnike je prava izbira za vse, ki se angleščine niste še nikoli učili, ali pa ste se z njo srečali že pred mnogimi leti, zaradi česar bi morali svoje znanje temeljito obnoviti. Tečaj angleščine za začetnike se ukvarja z osnovami, zato predhodno znanje sploh ni potrebno. Tečaj je zasnovan na raznolikosti in vzpodbudi, tako da strah, da ne boste zmogli, res ni potreben.

Na tečaju angleščine za začetnike se seznanite z besediščem, predelate slovnico in njena pravila. Učne lekcije so pestre in zanimive, temeljijo pa na vsakdanjih življenjskih temah, kot so npr. predstavljanje in osnovne vljudnostne fraze. Tečaj angleščine za začetnike vas bo naučil tudi sporazumevanja na potovanjih, na letališču, na vlaku, v hotelu, na ulici, znali pa boste opraviti tudi enostaven telefonski pogovor, najeti stanovanje, avto in podobno.

Na tečaju angleščine za začetnike se boste spoznali tudi s pisanjem različnih besedil, kot so pisma, članki, navodila, poročila in podobno. Prav tako se boste pobliže spoznali s kulturo angleško govorečih narodov.

Seveda vsak udeleženec tečaja angleščine za začetnike na koncu prejme potrdilo. V primeru, da se še odločate, ali bi se udeležili tečaja angleščine za začetnike, lahko obiščete brezplačne predstavitvene ure za začetnike, kjer boste spoznali, kako tečaj angleščine za začetnike sploh poteka.